AutomotiveForensics ofera servicii unice pe piata din Romania in sprijinul persoanelor fizice sau juridice care vand sau cumapara  autovehicule dar inainte de tranzactie doresc sa afle mai multe detalii referitoare la autovehicul.

Oferim servicii de analiza tehnica electronica pentru companii de asigurari,analize din care rezulta imprejurariile in care s-a produs accidentul,numarul de airbaguri sarite,viteza si nr de km din momentul accidentului.

Dupa fiecare analiza individuala sau completa intocmim un raport scris cu toate datele masinii actuale si cu datele extrase din modulele prezente pe masina.

Experienta de peste 10 ani in domeniul electronic auto si software ne permite analiza rapida a tuturor defectelor si manipularilor ascunse de catre vanzator.

Astfel modificarea softului  de managment motor ,modificarea numarului de km ,stergerea /adaugarea de chei noi,clonarea masinilor,modificarea de dotari fata de original pot fi analizate si expuse intr-un raport detaliat ce se inmaneaza solicitantului.

Pentru analiza folosim scule de ultima generatie care ne permit vizualizarea modificarilor aduse cu cea mai mare precizie.

Automotiveforensics - Powered by www.diagnoza.ro 

Serviciile sunt oferite doar la sediul nostru din Sibiu.

Read more